Køb dine tonere hos Tonerland

toner

Der er ikke noget værre end at løbe tør for blæk, og så dog! At skulle bruge timevis på at surfe rundt på nettet, for at finder kompatible patroner til billige penge.
Kender du det med, at man altid løber tør for blæk, lige når det passer allerdårligst? Og ofte ender man så med at købe dyre patroner på nettet, fordi man ikke har tid til at lede.
Hvis ikke allerede du kender Tonerland, så er det nu, du bør klikke ind og se, hvem de er, og hvad de laver. Det vil både spare dig for tid og penge.
Vil du have mere end 2 gode grunde, så kommer der 5 mere herunder.

Tilfredse kunder

Klikker du ind på trustpilot kan du se at Tonerland har en score på hele 4,9 ud af 5. Det får man altså ikke hvis man ikke er dygtig til det man laver. Ligeledes har de ganske fine anmeldelser på SOME.
Du kan sagtens stole på de anmeldelser som forbrugerne laver online, for er der nogen der er gode til at udtrykke utilfredshed, så er det nemlig internetbrugere. Men du skal alligevel kigge dig grundigt om for at finde utilfredse kunder hos Tonerland.
Noget af det som kunderne især er glade for er produkternes kvalitet, priserne og ikke mindst den fantastiske kundeservice, som netop er grund nr. 2 til, at du bør handle hos Tonerland

printer

Hurtig og god kundeservice

Alle virksomheder laver fejl, det er der ingen tvivl om. Spørgsmålet er hvad de gør ved dem. Hos Tonerland både svarer og handler man hurtigt. Deres kundeservice kører simpelthen i højeste gear, og de elsker at hjælpe deres kunder.
Uanset om du har en reklamation, brug for hjælp, eller mangler en vare, så får du samme hurtige og professionelle respons. Tonerland vil have tilfredse kunder, og det er hvad deres kundeservice afspejler

Handl i en dansk webshop

Mange handler i udlandet fordi der ofte er penge at spare. Hvis du handler hos Tonerland, kan du ikke få dine varer meget billigere nogen steder. Og så er der helt sikkert en tryghed ved at handle i en dansk webshop med e-mærket.
Når du handler hos Tonerland, opnår du disse fordele:

  • Dansk kundeservice
  • Altid hurtig hjælp og vejledning
  • God service ved eventuelle reklamationer
  • Hurtig levering hjem til dig

Det er nogle af de ting der godt kan halte, hvis man vælger at købe sine varer i udlandet.

Bæredygtighed hos Tonerland

Der bliver større og større fokus på bæredygtighed, både hos slutbrugeren og hos virksomhederne. Miljø har altid haft prioritet hos Tonerland, der både støtter programmet “Save the future” og miljøvenlig pakning.
Mange af de produkter og mærker, som bliver ført hos Tonerland, har også fokus på bæredygtighed, så hvis du vil vælge miljøvenligt kan du også få rådgivning om, hvilke produkter du skal vælge.

Køb det hele et sted

Har du egen virksomhed ved du hvor belastende det kan være at skulle holde styr på et hav af leverandører.
Du finder ikke mange steder der har et større udvalg en Tonerland. Her kan du købe både originale og uoriginale printerpatroner, samt alt andet du skal bruge til kontoret.
Er der noget du ikke kan finde, kan du altid kontakte Tonerland og lave en aftale med dem om, at de har en bestemt vare hjemme til dig. Så er du fri for at skulle ud at finde en ny eller en ekstra leverandør.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk