Udvid virksomhedens horisont med produkter fra LAPP Danmark

Netværk

Når man er iværksætter, er det en god ide at holde sin integritet som virksomhed. Det er noget, man opbygger gennem en solid og gennemarbejdet indsats, men når det kommer til at ramme bestemte markeder, er der ting, du simpelthen bliver nødt til at tage højde for.

Dit brand er en ting, men skal du levere dit produkt til fjerne egne, er det en god ide også at have styr på formalia, som gør dit produkt pålideligt. Her kommer nogle eksempler på forskellige godkendelser, som du har brug, for hvis du skal udvide din virksomhed til andre lande.

UR eller AWM kabler

Når du producerer dit produkt, skal der måske ledninger til. Ledninger er noget meget bestemt, og mange tænker, at det bare er helt lige til at skulle købe ledninger.

Der tager folk dog ofte fejl, for ledninger kommer i mange former og kvaliteter. Der er altså stor forskel på, hvad det er, man køber.

Ledninger kan være godkendt til forskellige kvaliteter. Skal man handle i andre lande, særligt Nordamerika, er der meget høje standarder for, hvilke godkendelser, kablerne hver især skal have. Det er altså vigtigt at have sat sig godt ind i sagerne, når det kommer til at eksportere til andre lande.

Der er også stor forskel på prisen på de forskellige kabler. Her er AWM kabler billiger end UL kablet, som så til gengæld kan bruges i flere lande. Man kalder og AWM kablet for UR kabler i nogle sammenhænge – det er godt at vide, at det er det samme.

Det er vigtigt at holde tungen lige i munden her, for prisen på dine kabler kommer i sidste ende til at betyde noget for slutproduktets pris.

UL kablet

Dette kabel er opgraderingen til AWM kabler. De har en højere kvalitet og er derfor næsten de eneste produkter, der kan bruges i Nordamerika. Du kan komme i store problemer, hvis du ikke bruger de anviste kabler til din elektronik.

Kablerne har som sagt højere kvalitet, og derfor kan de også anbefales til specifikke opgaver, selvom der ikke kræves UL kabler i det land, der eksporteres til. Det kan fx være, hvis der er behov for en højhastighedsforbindelse et sted i elektronikken. Her kan et UL certificeret Cat 6 LAN kabel anbefales, da det giver den højeste hastighed til din elektronik.

Hvilken kvalitet af kabler har du brug for?

Hvad er forskellen på de to kabeltyper egentlig? Mange tænker, at ledninger bare er ledninger, men det kan betyde meget, hvad du vælger.

På den ene side er UL kabler højere kvalitet, og giver adgang til større markeder end AWM kabler. Der er nogle, der også vælger at bruge UL kabler, fordi det er et kvalitetsstempel, man kan vælge at have på sit produkt uanset hvad.

På den anden side er UL kabler meget dyrere end AWM kabler, så hvis ikke du har god fortjeneste på dine produkter, er det nok en dårlig ide at vælge AWM kabler, hvor det ikke er nødvendigt.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk