Vælg kvalitetsmøbler fra Sika-design og bo moderne

Sol skinder ind på pynt i bolig

Drømmer du om at få et moderne hjem med nye møbler, er der mange moderne kvalitetsmøbler hos Sika-design. Der er møbler til haven, studieboligen, parrets nye drømmebolig og pensionistens nye ældrehjem. Der er møbler til enhver lejlighed og til enhver smag, der gør, at det er nemt at finde lige netop det eller de møbler, man finder attraktive.

Gør haven eventyrlig med møbler af rattan

Har man en have, der trænger til lidt fornyelse eller en decideret makeover, er der mange smukke og komfortable møbler af rattan hos Sika-design. Der er smukke lænestole, gyngestole og sofaer, der kan bruges på haveverandaen eller i orangeriet. Her kan man supplere med nogle dejlige hynder eller lammeskind, så man sidder komfortabelt. Det er et hyggeligt set up af møbler, når man skal grille på terrassen og gerne vil sidde behageligt i længere tid ved det udendørs spisebord. Det er også smukke møbler til orangeriet, hvor man kan sætte sig i en gyngestol og bare lade tiden forsvinde, når man er opslugt af en god bog eller i snak med gode venner eller familie.

Lav en trendy makeover af studieboligen

Som studerende har man ikke så mange midler at gøre godt med, og derfor er der behov for, at man kan lave en trendy makeover af studieboligen på en nem og prisvenlig måde. Her kan små ting som et nyt sengetæppe, nye puder eller et nyt gulvtæppe gøre underværker og skabe en helt anden stemning og et helt andet udtryk i hjemmet. Her kan man også gøre det smart ved at farvekombinere, så man for eksempel har samme farve sengetæppe og gulvtæppe. Det giver et flot og roligt helhedsindtryk, når boligen ikke er så stor.

Rustikke og moderne møbler til børnefamilien

Er man en stor eller mindre børnefamilie, er der også mange moderne møbler at vælge imellem hos Sika-design. Familien har behov for masser af plads til spisning, leg og lektier, og her er et langt spisebord værd at investere i. Der er spiseborde med udtræksplader, så man kan få mere plads, når der er gæster eller når bordet skal bruges til, at forældrene sidder og hjælper børnene med lektierne. Har man lyst til at skabe et bæredygtigt og rustikt look i hjemmet, er der flotte spiseborde i teaktræ. De har en mørkebrun farve, der giver et roligt og stabilt udtryk i spisestuen.

Spis en romantisk middag ved et rundt spisebord

Er man et (nyforelsket) par, der er i gang med at bygge rede og indrette den første fælles drømmebolig, er der mange moderne møbler at vælge imellem. Et rundt spisebord er et, der ikke fylder så meget, og som er perfekt til parret, der gerne vil spise en romantisk middag sammen uden at sidde alt for langt væk fra hinanden. Hertil kan vælges spisebordsstole, der passer til bordet, og som er komfortable at sidde i. Her er især spisebordsstole udført i rattan moderne og trendy. Der kan lægges bløde og flotte puder eller lammeskind i stolene, så hjemmet får en hyggelig og imødekommende aura. Alt i alt er der møbler for enhver, så det er bare med at gå på opdagelse i det store sortiment og lade sig inspirere!

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk