Edoa har et stort udvalg af CBD olie og mange tilfredse kunder

Person bruger cbd olie på sine hænder

Der er mange udbydere at CBD olie, men Edoa har et stort udvalg af CBD olie og mange tilfredse kunder. Derfor kan du med fordel handle hos dem. Men hvad kan man egentlig bruge CBD olie til?

CBD olie mod forhøjet kolesterol

Kolesterol er en vigtigt for alle celler i din krop. Vi får kolesterol gennem kosten, men vi danner det også selv. Når kolesterol transporteres rundt i kroppen, gør det det ved hjælp af nogle proteiner, der kaldes lipoproteiner. Der er nogle kroppe, som har proteiner med lav vægtfylde, og det betyder, at kolesterolet flyttes ind i blodårevæggene. Det er en smule kompliceret, men det, det betyder, er, at man kan få åreforkalkning, så blodet ikke kan strømme ordentligt rundt.

En krop med proteiner med høj vægtfylde, kan derimod føre kolesterolet væk fra blodkarrene, hvilket virker forebyggende mod åreforkalkning. Ligeledes kan et forhøjet kolesterol føre til, at det er sværere for kroppen at transportere kolesterolet gennem kroppen, og det kan som sagt føre til åreforkalkning – men også blodpropper. Der findes forskellige typer af kolesterolsænkende medicin, herunder statiner. Der findes dog en række bivirkninger ved statiner, som kan være ubehagelige.

De mest almindelige bivirkninger, man ser ved brug af statiner, er udslæt, søvnløshed, hovedpine, myalgier (muskelsmerter eller muskelømhed) og dyspepsi (ubehag i maven, dårlig fordøjelse). Den gode nyhed er, at man ikke behøves at tage statiner, hvis man har forhøjet kolesterol i blodet. I dag har man nemlig fundet frem til, at CBD olie kan have nogle af de samme helende virkninger, som medicinen har. CBD olie kan derfor være et brugbart alternativ til statiner, og det er der allerede flere, der har oplevet glæden af.

CBD olie mod kroniske smerter

Der er også mange, der lever med kroniske smerter, som har fået rigtig meget glæde af at benytte sig af CBD olien. Vores kroppe er udstyret med et netværk af receptorer, der regulerer vores nervesystem og immunforsvar. Kroppen skal selv producere de såkaldte endocannabinoider, som den laver for at holde vores helbred ved lige. Desværre er det ikke alle kroppe, der er i stand til at danne disse endocannabinoider. Det betyder, at de oplever at leve med kroniske smerter. CBD olie binder sig direkte til vores endocannabinoide system, ved at spærre for kroppens smertesignaler. Det betyder, at der er rigtig mange med kroniske smerter, der kan have glæde ved at bruge olien.

CBD olie mod depression og stress

CBD olie har en beroligende effekt, hvor der er mange, der oplever det som en hjælp mod stress. CBD olien binder sig nemlig til hjernens neurotransmittere, hvor de igangsætter signalstoffer, som er med til at producere nødvendige hormoner til vores blodsystem.

Derfor skal du handle med Edoa

Du skal handle med Edoa, fordi de har et stort udvalg af forskellige former for CBD olie. Derudover har de mange tilfredse kunder, der har fået individuelle fordele af den praktiske olie. I dag bliver videnskaben klogere og klogere på, hvordan CBD olie kan have mange helbredende faktorer, så det er bare med at benytte sig af det.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk