Billighårtransplantation tilbyder indgreb, der giver naturligt hår resten af livet

Mand ringer i telefon

Rigtig mange mænd, både unge og ældre, døjer med usikkerhed omkring hårtab. Der kan være flere grunde til, at man mister hår eller har sparsom hårvækst. Som regel er det et spørgsmål om genetik. Men hvis man har været uheldig med håret fra naturens side, er der heldigvis mulighed for at gøre noget ved det. Læs mere om hårtransplantation her.

Sådan kommer du i gang

Hvis du vælger det erfarne firma Billighårtransplantation, skal du starte med at udfylde en formular, og derefter får du en gratis og uforpligtende konsultation online. Her ser lægen nærmere på dit hår. Når man udfører hårtransplantation, ser man på de forskellige hårområder. Et af hårområder kaldes for donorområdet. Dette sidder i nakken og herfra bruges der hår. Det sker sommetider, at folk har for lidt hår i donorområdet til, at det kan være hensigtsmæssigt med en hårtransplantation. Men ved onlinekonsultationen taler man med lægen omkring ens hårområder og om, hvordan de vil gå til værks. Alt efter hvordan dit nuværende hår er, finder lægen ud af hvor mange behandlinger, det vil kræve.

Sådan virker behandlingen

Billighårtranplantation bruger den anerkendte FUE-metode. Denne metode går ud på at bruge de levedygtige hårsække, som du allerede har i dit førnævnte donerområde. Disse hårsække overføres til de områder, hvor er er sparsom eller ingen hårvækst. Det er nænsom og naturlig måde at lave hårtransplantation på, og den giver ikke ar. Det fantastiske ved denne metode er, at det er, altså er dit eget rigtige hår, der vil vokse frem fra de forflyttede hårsække. Det er naturligt hår, som kan fortsætte med at vokse.

Kombinér hårtranplantation med ferie

Hårtransplantationen kommer til at foregå i Istanbul, Tyrkiet. Dette er der flere årsager til. I Tyrkiet har man dygtiggjort sig inden for hårtransplantation i mange flere år end i Danmark. Det er her, de dygtigste fagpersoner er. Der udføres langt flere transplantationer i Tyrkiet end herhjemme. Derfor har Billighårtransplantation en klinik i Istanbul, hvor du vil blive sendt ned. Alt er planlagt hjemmefra. Du bliver hentet af en chauffør i den tyrkiske lufthavn, og du bliver kørt tilbage nogle dage efter, når du er færdig med din hårtransplantation. Du kan også selv sørge for hjemturen, hvis du vil kombinere det med en ferie, mens du alligevel er der. Du skal dog være forsigtig og tage dine forholdsregler i forhold til hvad hovedbunden og hårene udsættes for. Du kan også fri vælge blot at blive en enkelt dag længere i Istanbul efter hårtransplantationen. Det koster ikke ekstra.

Resultater af hårtransplantation

Inde på Billig-hårtransplantation.dk kan du læse folks erfaringer med resultaterne af transplantationen. Folk er overordnet set utroligt tilfredse og lykkelige for det, de har gjort for dem selv. Mange mennesker, der får transplantation, ærgrer sig bare over, at de ikke kom i gang før. Udfyld en formular, og få den uforpligtende konsultation, så du kan komme i gang med det samme. Det er en simpel behandling, som vil hjælpe på dit selvværd i resten af dit liv.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk