Uvlampe.dk kan hjælpe dig med at finde den rette UV-lampe til dig

Person maler sine negle med neglelak

Drømmer du også om altid at have pæne negle, men synes du også, det bliver dyrt at gå til en negletekniker i længden? Så har vi svaret til dig lige her! Du kan nemlig få hjælp fra UVlampe.dk eller læse med herunder.

UVlampe.dk kan inspirere dig til det rette valg

Hos Uvlampe kan du blive inspireret til at træffe det rette valg, når du skal købe en UV lampe til negle. De guider dig frem mod det rette valg, så du kan nyde godt af alle de mange fordele. Det handler nemlig om ikke at betale hverken for meget eller for lidt for en uv lampe til neglene.

Hvad er en UV-lampe til neglene?

En UV-lampe giver dig de gelenegle, du er vant til at betale mange penge for ved en negleteknikker. I dag er der flere UV-lampe på markedet, som man kan købe til hjemmebrug og derved selv lave langtidsholdbare gelénegle! Når man skal lave gelénegle, skal de nemlig tørre under en UV-lampe, og den er derfor et nødvendigt element, når man skal lave flotte gelénegle derhjemme. UVlampe hjælper dig med at finde den rette UV-lampe til dig. Geléhærdingsprocessen går først i gang, når gelén er udsat for UV-lys – det er lyset i lampen, der giver dig det flotte resultat.

Hvordan fungerer en UV-lampe?

En UV-lampe har naturligvis UV-rør. Disse skal med tiden skiftes, men de er relativt langtidsholdbare. Når du har lagt din gelé neglelak, putter du hænderne ind under UV-strålerne i lampen og venter. Nogle oplever, at det godt kan stramme lidt, når lakken skal tørre, men det er ellers ikke noget, der gør ondt. Hvis det gør meget ondt, kan du bruge en langsommere hærde-funktion. Dette kaldes populært for ”No-Burn” i negleverdenen, og det kan tage lidt tid at finde ud af, præcis hvordan man bedst kan lide at gøre det. Men husk! Du kan ikke bruge UV-lampen til akrylnegle. Du kan dog toppe din akrylnegle med UV-toping og derefter bruge lampen. Det giver også et holdbart og flot resultat!

Hvor ofte skal jeg bruge lampen?

Det er svært at svare præcist på, hvor ofte du bør bruge din UV-lampe. Det kommer jo også en del an på, hvor hurtigt du slider dine negle, for det er når de er slidte, de kan få brug for lidt ekstra kærlighed og omsorg.

Er det dyrt at bruge en UV-lampe?

Det koster naturligvis en smule, når du skal købe udstyr til hjemmebrug af UV-lampen. Du skal have selve lampen, men du skal også have lakken. Til gengæld er det meget billigere i længden, end det ville være, hvis man fast går til en negleteknikker. Der er dog flere produkter i den billige ende, fordi det er så populært et køb.

Håber, du fik svar på de spørgsmål, du måtte have om UV-lamper og gelénegle. Måske det er noget for dig?

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk