Bedrenaetter.dk sælger alt fra senge til sengetøj med gratis levering

Puder og dyner på en seng i hvidt betræk

Vores søvn er afgørende for vores ve og vel. Først og fremmest er det naturligvis der, vi bruger næsten en tredjedel af vores liv. Derfor er det nærmest utænkeligt, at det ikke er en fuldstændig afgørende biologisk proces for hele legemet. Dernæst burde det også betyde, at det var en tredjedel af livet, som man interesserede sig for og kærede sig om. Desværre ser det, i mange danskeres tilfælde ud til at forholde sig præcis omvendt.

Bedrenaetters eksistensgrundlag

Man skulle næsten tro, at vi var fuldstændig ligeglade med både mængden og kvaliteten vi får. Vi ser i hvert fald ofte, at man i sin ungdom sløser sin søvn væk til fordel for fester, eller skole. Siden må man gå på kompromis med søvnen for at kunne arbejde og passe børn, og det ender med at resultere i et evigt søvnunderskud. Alt sammen foregår det som oftest på den billigste madras, man kunne skrabe sammen til i sine unge dage. I længden kan den slags lede til alt fra stress til tidlig død.

Det var netop dette paradoks, søvnens vigtighed og den lemfældighed med hvilken vi omgås den, der blev årsagen til det danskopstartede firma bedrenætter.dk. Med afsæt i vigtigheden af både kvaliteten og kvantiteten af vores søvn sælger bedrenaetter.dk altså senge og sengetøj, der skal hjælpe dig til at få den bedst mulige søvn. De sælger derfor kun senge i den højeste kvalitet, men har til gengæld valgt at sælge dem online, hvilket kan skære dramatisk ned på prisen således, at nærmest alle kan have råd til en god seng og dermed også en søvn af god kvalitet.

Nå at blive afhængig af din gode søvn

Umiddelbart kan det dog godt virke en anelse modstridende at ville sælge senge af høj kvalitet online, hvor køberen ingen mulighed har for at prøve sengen før køb. Det har bedrenaetter.dk dog også tænkt over, hvorfor der er gratis levering på alle deres produkter. Derudover er der 100 dages prøve på alle deres senge. Det vil altså sige, at man ganske kvit og frit kan få bragt sin nye lækre seng op i lejligheden. Hvis man efter 100 dage ikke bryder sig om den, kan man derefter bare få den leveret tilbage og prøve en ny.

Som nævnt er det dog langt fra det eneste, som bedrenaetter.dk sælger med det formål at give dig muligheden for både længere og bedre søvn. Deres varekatalog tæller nemlig også sengetøj, dyner og puder. Særligt bemærkelsesværdige er deres moskusdyne. En moskusdyne er en dyne lavet fra nogle helt specielle andedun, der gør den både let og i stand til at holde på den rette mængdevarme. På den måde er en moskusdyne oplagt til dig, der måske fryser om natten, føler dig en anelse fugtig eller bare gerne vil mærke letheden fra en moskusdyne fremfor det trykkende lag af mange andre dyner. Det kan altså ikke gå for langsomt med at prøve en boxmadras med den perfekte blødhed og måske endda en moskusdyne. Der er trodsalt både gratis levering og 100 dages prøve. Så kan man nemlig nå at blive afhængig af sin gode søvn.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk