Fjordens El er Frederikssunds’ førende elektrikerfirma

Elektriker

Hvis du bor i området omkring Frederikssund og mangler en elektriker til et forestående projekt, så er det en rigtig god ide at læse med her. For ved du egentlig hvilket elektrikerfirma, der er det førende indenfor sit fag i Frederikssundsområdet? Og mon ikke at du hvis du fik muligheden, så ville vælge netop dette firma til at lave de el opgaver du har brug for en løsning på?

Roskilde Fjordens El – førende indenfor sit fag

Faktisk er det sådan at Roskilde Fjordens El er førende når det kommer til at udføre elektriker arbejde. Dette afspejler sig ved at de har vundet titlen som Årets El-installatør hele 5 gange, på de blot 14 år, som virksomheden har eksisteret.

Grunden til at Roskilde Fjordens El har været i stand til at hale denne pris i land så mange gange, er at de har et stort fokus på kun at udføre arbejde af højeste kvalitet. Derudover ønsker de også at give deres kunder en god service. Hvilket blandt andet betyder at man bliver nødt til at give god rådgivning. For i og med at man som uddannet elektriker har mere erfaring end kunden, så bør man også gøre dem opmærksomme på eventuelle problemer ved deres ønsker. Eller fortælle dem hvis der findes en bedre løsning. For eksempel kunne det være at der var kommet nogle nye regler i forhold til den opgave der skal udføres og her er det selvfølgelig de professionelles ansvar at sikre sig at disse bliver fulgt og implementeret i udførelsen. Sådanne kvaliteter sætter langt de fleste kunder stor pris på. Det betyder nemlig at ende resultatet bliver så godt som muligt.

En god elektriker i Frederikssund koster penge

Roskilde Fjordens El er højst sandsynlig ikke den billigste elektriker Frederikssund. For god kvalitet koster også penge. Men bør dette skræmme end væk? Man kan spørge sig selv, hvad der er værst: At betale for meget eller for lidt? Hvis man skulle have betalt for meget for et udført arbejde, så er det givetvis kun pengene man mister, i og med at jobbet stadig skulle være godt udført. Vælger man derimod en løsning hvor man betaler for lidt, så kan det godt være at man har sparet nogle penge nu og her. Men hvis selve udførelsen af arbejdet er sjusket og de elementer der er brugt, er af dårlig kvalitet. Så vil man også risikere at tingen vil gå i stykker langt hurtigere. Derefter står man så med de samme problemer og skal ud og betale for at få det lavet igen. På lang sigt har man altså endt med at bruge langt flere penge, ved at vælge en for billig og dårlig løsning til at starte med.

Lidt om Roskilde Fjordens El

For at give et lille indblik i hvilket firma Roskilde Fjordens El er, så ejes dette firma af Flemming Jensen. Han startede virksomheden op tilbage i 2006, hvor den var placeret i Jyllinge. Nu holder firmaet til i Gundsømagle, og der er 12 personer ansat. Tilsammen er de 12 personer helt klart en god kandidat, næste gang du skal bruge en elektriker i Frederikssund.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk