Få dine kondomer leveret med faste intervaller, så du er garanteret sikker sex

brug-kondom

Sex er svært at definere, for der findes mange forskellige svar på, hvad sex er. Det kommer i høj grad an på, hvem man spørger, for svaret ser måske anderledes ud for hver enkelte, man får det fra. Sex går også på tværs af kultur og religion, og især på disse plan, er der definitioner, der spænder fra den ene pol til den anden. Men en ting, der er vigtig, er selvfølgelig, at man bruger prævention!

Prævention

Sex er et meget etableret fænomen, løst og fast i den vestlige verden. Det er et basalt behov, alle mennesker har, og lysten kommer som regel til syne i de tidlige teenageår og fortsætter med en resten af livet – selvfølgelig i faser. Vi er heldigvis så heldige i vores tid, at der er opfundet remedier i form af beskyttelse, så man kan udfolde sin lyst og seksualitet og samtidig undgå at blive gravid.

Især når man ikke har en fast partner, er det en god idé at bruge beskyttelse og det hensigtsmæssige ville i den position være kondom idet det båder virker som beskyttelse og samtidig forhindrer sexsydomme.

Det er i princippet en god idé altid at have et kondom i tasken eller pungen, så man ikke står i en situation, hvor lysten er så stor, at man skipper det, fordi det ikke er i nærheden. Der findes smarte måder altid at være i besiddelse af et kondom på. F.eks. Kan man online få leveret kondomer med faste intervaller, så man aldrig havner i en sådan situation.

Syn på seksualitet

Den måde, vi danskere har sex på i dag, er noget helt andet end for bare 100 år siden. I dag er sex et stort samtaleemne og vi gør meget ud af at se sex og fokusere på dens diversitet. Det er ikke længere et tabuiseret emne på samme måde, som det var. Det hænger i høj grad sammen med, at kvinder nu kan bestemme over sin egen krop og ikke står til ansigt overfor hån, straffe og bøder, hvis der er hændt førægteskabelig sex. Den dag i dag, er sex en intim og privat sag, som staten ikke blander sig i, men som foregår mellem de, der har den.

Oplysning er vigtigt

Når man som helt ung begynder at tænke i de seksuelle baner, er det vigtigt, at man får en grundlæggende oplysning, der er alsidig.

Det er væsentligt, at man allerede i de tidlige år bliver informeret om, hvorfor man skal beskytte sig og hvilke forskellige præventioner, der findes. Det er værd at have med i sine overvejelser, hvilke bivirkninger, der er ved de forskellige metoder, hvor man undgår sygdomme samt sikkerheden i dem. Helt overordnet kan man tænke, at hvis man ikke er i et fast forhold, skal man benytte sig af de metoder, der forhindrer sexsygdomme. Hvis man er sikker på sin faste partner, kan man ty til andre metoder.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk